Sorin Chiriță

Sorin Chiriță

Cu o carieră de peste 22 de ani în domeniul managementului și implementării de proiecte cu finanțare nerambursabilă, Sorin Chiriță aduce o expertiză solidă în dezvoltare urbană integrată. A coordonat elaborarea și punerea în aplicare a Planului Integrat de Dezvoltare Urbană al Polului Național de Creștere Constanța și a contribuit semnificativ la dezvoltarea urbană durabilă a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.

Experiența sa diversă include coordonarea și implementarea strategiilor, proiectelor și lucrărilor publice municipale, inclusiv delegarea serviciilor de utilitate publică în Municipiul București și în Regiunea de Dezvoltare București – Ilfov.

În ultimii 10 ani, a deținut o serie de poziții importante, inclusiv Coordonator al Polului Național de Creștere Constanța, Președinte al Consiliului de Administrație al RADET București și Administrator Public (City Manager) al Municipiului București. A fost implicat în diverse proiecte de dezvoltare în cadrul ADR Sud-Est și a oferit consultanță pentru Banca Mondială. De asemenea, în calitate de Lector în Managementul Proiectelor la ADRPE, Sorin Chiriță este o prezență activă în cadrul Asociației pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene, unde îndeplinește funcția de Președinte. De asemenea, el ocupă poziția de Prim-Vicepreședinte al Asociației Administratorilor Publici din România.

Licențiat în management, drept și psihologie, domnul Chiriță și-a extins expertiza în dezvoltare regională durabilă, managementul proiectelor, achiziții publice, eficiență energetică, guvernanța corporativă și managementul infrastructurilor critice, inclusiv planificarea strategică.

În cadrul evenimentului „Viitorul ești tu”, Sorin Chiriță va oferi o perspectivă inovatoare asupra instruirii tinerilor în lidership și va explora rolul crucial pe care tinerii îl au în lupta împotriva schimbărilor climatice. De asemenea, el va sublinia relevanța proiectului „Viitorul ești TU!” și va împărtăși viziunea sa asupra evoluției orașelor viitorului.

Așteptăm cu nerăbdare să participați la trainingul cu domnul Sorin Chiriță și să descoperiți cum experiența sa poate inspira.

Sessions by Sorin Chiriță

1st Day
1st Day

Other Speakers

WhatsApp Image 2023-05-22 at 15.19.49
Inițiatorul proiectului Viitorul ești TU
Oana Bulai
WhatsApp Image 2023-08-03 at 12.59.58
Secretar de Stat, Coordonator national al proiectului Viitorul Esti Tu
Bogdan Mihai DUMEA