thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Despre Oana Bulai - VIITORUL ESTI TU

Oana Bulai, inițiatoarea proiectului VIITORUL EȘTI TU

Oana Bulai – mamă, jurist, specialist în administrație publică, antreprenor, manager, trainer.

 

Sunt lucrurile care o definesc pe Oana Bulai, atât ca persoană, cât și ca profesionist. A urmat cursurile Facultății de drept „Nicolae Titulescu”, fiind licențiată în știinţe administrative. Timp de 14 ani a fost manager în cadrul mai multor proiecte, trainer de dezvoltare personală, după care a făcut pasul către administrația publică.

 

De-a lungul carierei sale a fost prima femeie Administrator Public al județului Neamț, fiind un model pentru femeile care se gândesc să activeze în domeniul administrației publice, o dovadă că se poate să ai succes într-un domeniu atât de complex.

 

A dovedit că prin multă muncă, implicare și dedicare poți să obții ceea ce îți propui. Nu a încercat vreodată să o ia pe scurtătură. A urcat fiecare treaptă a administrației, fiind consilier local, consilier județean, administrator public, oficial guvernamental, iar astăzi parlamentar de Neamț.

 

În calitate de deputat al nemțenilor este vicepreședintele Comisiei pentru antreprenoriat și turism, dar și membru în cadrul Comisiei pentru tineret și sport.

 

Oana Bulai este fondatoare Proiectului „Viitorul Ești TU!”, primul program de leadership gândit pentru tineri la nivel național.

„În centrul activităților mele au stat întotdeauna preocuparea și grija pentru tineri. Proiectul VIITORUL EȘTI TU este investiția mea în tineri, cei pe care îi consider cea mai importantă resursă a unei națiuni. Țelul meu este ca fiecare tânăr să își descopere misiunea și să devină eroul propriei povești de succes”.