Cristina Dumitrache

Cristina Dumitrache

Este deputat de Constanța în Parlamentul României, membru în Comisia pentru sănătate și familie , Comisia pentru afaceri europene și vicepreședinte al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic.

Se consideră un om al faptelor și nu al vorbelor și și-a propus ca din poziția pe care o ocupă în forul legislativ al statului să contribuie în mod real și concret la reglementarea legislativă a unor măsuri cu impact important asupra cetățenilor.

Crede cu tărie că sănătatea, educația, familia, tinerii, preocuparea pentru mediu sunt domenii care au nevoie de toată grija și preocuparea autorităților pentru o dezvoltarea durabilă a țării noastre.
Și mai crede că toate proiectele de mare anvergură, care produc cu adevărat schimbări în bine se construiesc de la bază, cărămidă cu cărămidă. Suntem membri ai unei țări UE și avem dreptul la șanse egale și acces neingrădit la servicii publice de calitate.

În cadrul activităților sale, preocuparea si grija pentru tineri au constituit întotdeauna o prioritate și a participat de fiecare dată, cu mare drag, la acțiunile cu și pentru tineri.

Din acest motiv s-a alăturat fără să stea pe gânduri proiectului educațional de leadership VIITORUL EȘTI TU. Își dorește să formeze tineri capabili și dornici să se implice în dezvoltarea comunităților din care fac parte, să le descopere calitățile și aptitudinile, să îi încurajeze să și le dezvolte și să devină leaderi și modele pentru generațiile din care fac parte.

Investiția în tineri înseamnă investiție în VIITOR!

Sessions by Cristina Dumitrache

1st Day
1st Day

Other Speakers

WhatsApp Image 2023-05-22 at 15.19.49
Inițiatorul proiectului Viitorul ești TU
Oana Bulai
WhatsApp Image 2023-08-03 at 12.59.58
Secretar de Stat, Coordonator national al proiectului Viitorul Esti Tu
Bogdan Mihai DUMEA