Maria Hibovski

Maria Hibovski

Actriță, trainer si public speaker, Maria continuă să dăruiască din experiența proprie și a celor din jur. Neobosită și cu o energie debordantă, cucerește cu ușurință auditoriul.

Dragostea și pasiunea pentru ceea ce face sunt motorul activității, dedicării și realizărilor sale socio-profesionale, iar profesia îi este însăși menirea, ființa, esența.

Nu este doar pasionată de ceea ce face, ci și o reală inspirație pentru cei cărora li se adresează, atăt ca artist, cât și în calitate de pedagog, promotor al artei și reper în mediul cultural-artistic pietrean-nemțean, dar nu numai.

Actrița și-a dezvoltat personalitatea artistică în cadrul Teatrului Tineretului, și pe scena Teatrului Tandem din Piatra-Neamț.

De asemenea, ca Profesor expert în Arta Actorului la Centrul pentru Cultură și Arte „Carman Saeculare” a pus și pune în scenă numeroase spectacole împreună cu clasele de elevi și tineri între 8 și 23 de ani.
E o adevărată promotoare și susținătoare a evoluției umane și spirituale în rândul tinerilor și maturilor cu care lucrează.

Maria Hibovski are un întreg palmares de spectacole jucate, reclame regizate în care deține și rolul pricipal.

Se conideră un bun și mai ales determinat autodidact, calitate pe care o consideră vitală în evoluție, folosindu-se de aceasta în definirea sa ca om și profesionist, pentru o perpetuă și consistentă construcție de sine.

Sessions by Maria Hibovski

1st Day
1st Day

Other Speakers

WhatsApp Image 2023-05-22 at 15.19.49
Inițiatorul proiectului Viitorul ești TU
Oana Bulai
WhatsApp Image 2023-08-03 at 12.59.58
Secretar de Stat, Coordonator national al proiectului Viitorul Esti Tu
Bogdan Mihai DUMEA